Over ons 
   
 Aanbod 
   
 Open huizen 
   
 Diensten 
   
 Inschrijven als zoeker 
   
 Contact 
 Aankoop 
   
 Taxaties 
   
 Hypotheken 


Aankoop

Hoe vaak koopt u een woning? Zoekt u veiligheid en deskundigheid? Een professional die u kan begeleiden in het aankoopproces? Aankopen is ons dagelijks werk.

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart de aankoopmakelaar van Riet Quaden Makelaars voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van de aankoopmakelaar van Riet Quaden  Makelaars verdient u ruimschoots terug. Ons inzicht in de waarde van de woning, messcherpe onderhandelingen, commerciële en sociale vaardigheden en tijdwinst door de professionele afwikkeling van alle zaken resulteren in een lagere koopprijs dan u zelf zou kunnen realiseren.


Waarom vele tevreden klanten voor Riet Quaden Makelaars kozen:

  De scherpe onderhandelingen die onze eigen makelaar van Riet Quaden Makelaars voor ons voerde, dit heeft ons zeker duizenden euro’s gescheeld.
  Riet Quaden Makelaars nam voor ons alle rompslomp uit handen en begeleide ons perfect bij het zoeken naar onze nieuwe woning.
  Het vertrouwen dat werd gegeven, dat wij ook na de koop terecht konden bij onze eigen objectieve makelaar van Riet Quaden Makelaars.
  Zeer gedegen marktkennis,  Riet Quaden Makelaars is een betrouwbare partner met veel ervaring sinds 1980, weet zij wat een woning echt waard is.
  Het uitgebreide relatienetwerk van Riet Quaden Makelaars trok ons over de streep, we werden altijd als één van de eerste op de hoogte gebracht van nieuw aanbod.Neem contact op
   
Riet Quaden Makelaars & Taxateurs
Gelrestraat 4 | 6151 JA Munstergeleen
Tel: +31(0)46-45 19 644 | +31(0)6-23 40 90 58
e-Mail: info@rietquadenmakelaars.nl

Bank: NL76 RABO 0190 4696 33
KvK: 61290602 | BTWnr: 115811862B01
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient verkoper de huurovereenkomst tijdig te overhandigen aan makelaar. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.

Copyright © 2020 Riet Quaden Makelaardij. All rights reserved
Disclaimer Privacy Contact Home Sitemap