Over ons 
   
 Aanbod 
   
 Open huizen 
   
 Diensten 
   
 Inschrijven als zoeker 
   
 Contact 
 Aankoop 
   
 Taxaties 
   
 Hypotheken 


Hypotheken

Een hypotheek is maatwerk.

De huizen- en hypothekenmarkt is volop in beweging. De wetgeving is sinds het begin van 2013 ingrijpend veranderd. Voor zowel de starter op de woningmarkt, alsook voor de zogenaamde doorstromer. Op dit moment zijn er dan ook veel leenvormen van even zoveel banken en verzekeraars waaruit een keus gemaakt moet worden. Naast die overdaad van mogelijkheden komt er nog een extra "probleem" bij: iedere situatie is weer anders, en iedereen heeft zo zijn eigen wensen.

Daarom geven wij er de voorkeur aan u in een persoonlijk gesprek te adviseren. Stap voor stap kiezen we dan samen de beste hypotheek, gebaseerd op uw eigen situatie en persoonlijke voorkeur, bij de bank van uw keuze. Het team van Riet Quaden Makelaars neemt graag de tijd voor zo'n gesprek. Het gaat tenslotte om uw hypotheek! Hierdoor is er voldoende tijd voor het beantwoorden van al uw vragen, zodat u na afloop kunt concluderen: OK, dat was helder.

Neem contact op
   
Riet Quaden Makelaars & Taxateurs
Gelrestraat 4 | 6151 JA Munstergeleen
Tel: +31(0)46-45 19 644 | +31(0)6-23 40 90 58
e-Mail: info@rietquadenmakelaars.nl

Bank: NL76 RABO 0190 4696 33
KvK: 61290602 | BTWnr: 115811862B01
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient verkoper de huurovereenkomst tijdig te overhandigen aan makelaar. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk tevens geen rechten worden ontleend.

Copyright © 2020 Riet Quaden Makelaardij. All rights reserved
Disclaimer Privacy Contact Home Sitemap